Vrienden van Blend Academy

Onze praktijkopleiding wordt mogelijk gemaakt met de inkomsten uit boekingen en met steun van maatschappelijk succesvolle Amsterdammers, organisaties en bedrijven, die net als wij geloven dat een blend van werelden onze maatschappij mooier maakt.

Wilt u als individu of organisatie ook van betekenis zijn voor de samenleving? Word dan Vriend van Blend Academy en creëer met ons nieuwe kansen voor jongvolwassenen die op dit moment een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een passende invulling te geven aan social return en maatschappelijk betrokken ondernemen. Zo kunt u bij ons op locatie vergaderen, een gastcollege verzorgen, als vrijwilliger aan de slag of een (deel van een) lesprogramma sponsoren.

Verzorg een gastcollege

Vindt u het leuk om uw kennis met jongvolwassenen te delen? Dat kan, want wij vinden dat u als professional over een schat aan waardevolle kennis beschikt waar onze deelnemers het nodige van op kunnen steken. Wie gingen u voor? Onder andere Boer & Croon, Yourlab en Moyee Coffee.

Financier een (deel van het) traject voor een leerling

Vrienden van Blend Academy maken de lessen mede mogelijk. Doneren aan stichting Blend stelt ons in staat om jongvolwassenen die contact hebben met hulpverlening een stap op weg te helpen naar een betaalde baan of grotere zelfstandigheid. Doneer rechtstreeks op: IBAN NL85 TRIO 0197 8393 20 ten name van stichting Blend te Amsterdam o.v..v. donatie Blend Academy. Elke gift komt volledig ten goede aan het lesprogramma.

Ga als vrijwilliger aan de slag

Er zijn verschillende vrijwilligersvacatures vacant. U vindt deze op de website van de Vrijwilligers Centrale Amsterdam.

What’s in it for you?

Voldoening. Uit onderzoek blijkt dat onder meer ‘geluk delen’ en uit je comfort zone stappen mensen gelukkig(er) maakt.

Wilt u bijdragen aan de maatschappij en sociale impact genereren?

Word Vriend van Blend en bespreek de mogelijkheden via e-mail met Amber Heinsdijk of neem telefonisch contact op en bel naar: 06 54 70 14 86.