LEERSTAGE blend academy

Blend Academy is er voor jongvolwassenen (18 - 36 jaar) die op een leuke manier willen leren en die werkervaring willen opdoen. Het leerwerkprogramma focust op professionele gastvrijheid en persoonlijk leiderschap en biedt een brede basis voor allerlei soorten werk. Onze coaches steunen je bij het vinden van je weg op de arbeidsmarkt.

Lees verder onder de foto’s.

DSC07482.jpg
zelfontwikkeling_amsterdam_leerstage.jpg
DSC07523.jpg
zelfontwikkeling_amsterdam_leerstage_boksen.jpg
Blend_Academy_host_snijtechnieken
Blend Amsterdam huisstijl fotografie (Hi-res) -42 © Les Adu 2018.jpg
Blend_Academy_glazen_poleren_host_Limmikhof
Blend_Academy_host_gastvrijheid_Corvershof
Blend_Academy_Rots_en_Water_2.jpg
Blend_Academy_Rots_en_Water
Blend_Academy_krat_host_Corvershof
Blend_Academy_host_borrel
Blend_Academy_host_trainers_coaches
IMG_3602.jpg
Blend_Academy_trainers_coaches
IMG_1612.jpg

Theorie en praktijk:

Theorie en praktijkopdrachten worden afgewisseld met Blend-meetings waarbij je als host aan de slag gaat, je wat bijverdient en met echte gasten werkt. Tijdens de meetings kun je bijvoorbeeld leren hoe je loopt met een dienblad of borden, ontwikkel je je organisatietalent of breng je je wijnkennis in de praktijk.

Elke donderdagmiddag van 13:00 tot 16:00 uur volg je workshops. De onderwerpen die in het lesprogramma worden behandeld zijn naast horeca, events en hospitality ook persoonlijk leiderschap: wat wil je bereiken en hoe kom je daar? Waar word je blij van, wat zijn je uitdagingen, hoe blijf je in balans en waar ligt je kracht?

Elke dinsdagochtend run je met je team Blend Café van 09:00 tot 12:00 uur. Je kunt wat je geleerd hebt hier in praktijk brengen en kennismaken met ondernemerschap.

Locatie, duur en intensiteit:

De intensiteit van het lesprogramma is gemiddeld anderhalve dag per week. Hierdoor voldoet het aan de eis die veel organisaties stellen aan dagbesteding. Bij goed resultaat ontvang je van ons een certificaat. In overleg kun je de werktijden flexibel indelen.

Doel:

De Blend Academy helpt jongvolwassenen die contact hebben met (jeugd)hulpverlening een stap op weg naar een betaalde baan of grotere zelfstandigheid.

Aanmelden of meedoen:

Interesse om mee te doen? Meld je hier aan. Je kunt op elk moment instromen. Als bedrijf of organisatie kunt u Blend Academy ondersteunen met uw expertise of netwerk. Informeer naar de mogelijkheden.


Een impressie van eerdere projecten van of in samenwerking met Blend Academy:

N8, La Grande Bellezza - Programmering en hosting, CBK AMSTERDAM

DE KEUZE VAN DE JONGE, STRAATWIJZE AMSTERDAMMER - kunstexpositie en opening inclusief diner op locatie, CBK AMSTERDAM

OPENING SOCIALE KRUIDENIER - KOFFIE HOSTS, PROTESTANTSE DIACONIE AMSTERDAM

LALUZ OVERSPEL JEUGDWERKLOOSHEID - Deelname dENktank

SYMPOSIUM MUSIC GENERATION - PUBLIEKSBEGELEIDING, PODIUM MOZAIK